Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum poţi să îţi găseşti, pe Google, telefonul Android furat sau pierdut

Publicat

find my phoneGoogle a anunţat că utilizatorii de Android pot găsi acum smartphone-ul pierdut sau furat căutându-l direct în motorul său de căutare. Tot ce trebuie este să ai ultima versiune a aplicaţiei Google instalată pe telefon.

Astfel, un utilizator poate vedea unde se află telefonul tastând „Find my phone” în motorul de căutare Google Search. La rezultate va apărea o hartă pe care se vede unde se află dispozitivul.

Acest lucru putea fi făcut până acum din serviciul Google Play, secţiunea Settings/Android Device Manager sau tastând www.google.com/android/devicemanager.

Pentru ca noul serviciu Google să funcţioneze, smartphone-ul trebuie să aibă instalată ultima versiune a aplicaţiei Google, iar utilizatorul să fie autentificat în browserul telefonului cu aceaşi adresă de e-mail cu care a activat dispozitivul.

sursa: gandul.info

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax