Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum poți să urmărești meciurile de la Campionatul Mondial 2022 pe net (P)

Publicat

Campionatul Mondial din Qatar se va desfășura în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022, fiind prima ediție a turneului final care se joacă în țările arabe. Totodată, competiția din Qatar va marca prima Cupă Mondială care e organizată în altă perioadă a anului decât vara.

Sigur vor fi multe ponturi pariuri puse în acea lună, dar cum România nu este calificată la turneul final, probabil că românii nu se vor înghesui să prindă bilete pentru a privi partidele live.

Și, oricum, probabil și dacă ar vrea, mulți români tot ar avea dificultăți în a vedea meciurile de la Cupa Mondială de la fața locului. Au mai rămas puține locuri de cazare la hoteluri, iar prețurile sunt exorbitante.

Nu ai voie să consumi băuturi alcoolice în locuri publice și chiar dacă turneul se va desfășura iarna, tot vor fi temperaturi de peste 30 de grade. De aceea, organizatori au montat AC-uri pe majoritatea stadioanelor.

Așa cum ne-am obișnuit, Campionatul Mondial va fi transmis la TV de către TVR.

Însă cei mai mulți români petrec majoritatea timpului în mediul online. Desigur, în bună parte pe Youtube și diferite rețele de socializare, dar conaționalii noștri preferă și platformele de streaming video în detrimentul filmelor la TV.

Și când vine vorba de sport, accesul la transmisiuni pe net e destul de facil.

De exemplu, toate canalele DigiSport pot fi accesate online, pe site, atâta timp cât deții și un abonament Digi. În plus, casele de pariuri online de top de la noi din țară furnizează live streaming pentru toate evenimentele sportive importante.

Când vorbim de campionatele de fotbal din Europa, doar Premier League, din cauza prețurilor, nu are acces pe niciun site de pariuri. Dar meciurile tot fi văzute în online. Așa cum va fi cazul și cu partidele de la de la Cupa Mondială din Qatar.

Streaming-urile, legale sau mai puțin legale, cea mai bună opțiune

TVR a oferit în trecut streaming pentru competițiile importante de sport. Direct pe site, legal și gratuit.

Deocamdată, nu am observat ca acest serviciu să fie activ pe site, însă TVR pregătește lansarea platformei TVR +, cu acces la conținutul de pe TV. Probabil meciurile de la Cupa Mondială vor putea fi urmărite de acolo. Sperăm noi fără vreun cost suplimentar.

Vor fi și numeroase televiziuni străine care vor avea meciuri transmise și online. Rai este doar unul dintre exemple.

Raiplay este platforma online unde se vor putea vedea partidele și există posibilitatea ca ele să fie transmise și în 4K.

Totul gratuit, cu o simplă înregistrare. Totuși, platforma nu e accesibilă persoanelor din România. Poți însă să folosești un VPN pentru a-ți “schimba” locația.

Desigur, mai este și opțiunea de a accesa streamuri online de pe site-uri mai puțin oficiale.

Sunt live streaming-uri de la televiziuni care transmit evenimentele, dar tu le vezi printr-o terță parte.

E gratis, doar că vei avea de închis multe pop-up-uri cu reclame care îți vor apărea. Iar antivirusul tău îți va spune de mai multe ori că nu e “safe”.

FIFA are un canal oficial de Youtube, dar acolo vei vedea doar rezumate, declarații și reportaje de la turneul final.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax