Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Cum răspunde ministrul Economiei, Florin Spătaru, la întrebarea dacă va fi criză economică în România. Declarații la Alba Iulia

Publicat

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a fost întrebat vineri la Alba Iulia, într-o conferință de presă, dacă va fi criză economică în România. Ministrul a evitat un răspuns direct dar a menționat că ”economia românească va funcționa” și a admis în același timp că va exista o scădere a producției economice.

”Economia românească va funcționa. Ceea ce vă pot spune este că economia românească va funcționa. De asemenea vor exista aceste pachete de susținere a economiei românești. Suntem în contact direct cu toate sectoarele economice pentru a vedea cum putem să asigurăm continuarea activității.

Va exista o scădere a producției economice generată atât de cerere, cât și de de scăderea lanțurilor de aprovizionare, nu doar în România, pe care noi încercăm să o limităm cu ajutorul acestor pachete și a măsurilor de sprijin” a declarat ministrul Florin Spătaru la Alba Iulia.

”În pachetele de sprijin pe care PSD le promovează avem măsuri pentru economia românească, categoria socială și pentru susținerea economiei românești”.

”România are resurse pentru a nu bloca exporturile de cereale” a mai spus ministrul.

”De asemenea, împreună cu ministrul Agriculturii discutăm în mod frecvent despre asigurarea îngrășămintelor pentru agricultura românească în perioada următoare. Avem discuții cu producătorii de îngrășăminte, avem soluții atât pentru gaz și pentru continuarea activității Azomureș și ale celorlalte fabrici” a adăugat acesta.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 08.04.2022 at 13:11

    Nu mai puneţi întrebări încuietoare unor diletanţi politici, care se plimbă prin ţară,pentru că la guvern te întrebă presa ce faci. Şi cum nu şti să faci nimic, mai bine umbli nomad. Ce miniştrii de paie avem.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax