Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum reuşesc şoferii să localizeze radarele şi echipajele de Poliţie Rutieră în câteva zeci de secunde

Publicat

politie

33 de secunde. Atât i-a trebuit unei aplicaţii de trafic să localizeze echipajul de Poliţie pe şosea. Mulţi români ajung să fenteze radarele Poliţiei, folosind aplicaţii mobile şi recunosc că astfel au făcut “economii la buget”.

Chiar şi unii poliţişti recunosc că şoferii care folosesc astfel de aplicații au mai mici șanse de a fi prinși de echipajele rutiere De cele mai multe ori, cei care sunt tentați să folosească aceste aplicații sunt cei care încalcă legea sau conduc cu o viteză excesivă.

Practic, orice şofer care are o astfel de aplicaţie este informat din timp de pericole, accidente şi mai ales de aparatele radar.

Mulţi şoferi spun că au făcut economii serioase de când au descoperit diferite metode de “orientare” în trafic. Spun că aplicaţia îi anunţă că în câteva sute de metri este poliție şi ar avea timp suficient să se asigure că circulă regulamentar în limitele codului rutier.

Poliţiştii spun însă că sunt şi radare puse pe maşini neinscripţionate, aşa că şoferii care nu respectă regulile rutiere nu ar trebui să stea foarte liniştiţi.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax