Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum reușește compozitorul albaiulian Marius Moga să își țina fiica de 6 ani departe de lumina reflectoarelor

Publicat

Compozitorul albaiulian, Marius Moga, nu mai are nevoie de nici o prezentare. Mereu în lumina reflectoarelor, prezent pe la emisiuni și activ pe social media, Moga și-a dedicat mare parte din viața, personalității publice. 

Însă, deși el a ales o cale a personalității publice, acesta o ține departe pe fiica sa de 6 ani. Într-un interviu acordat publicației ego.ro Moga explicat de ce își ține fiica departe de viața publică. 

Mai mult de atât, acesta a declarat reporterilor publicației ce i-a spus fiicei sale, când aceasta l-a înterbat de ce apare în poze cu fața blurată.

Fiica sa a trecut de la clasa 0 la clasa I, a precizat albaiulianul.

”Ne minunăm în fiecare zi cum toți am fost așa. La început nu știm mai nimic și încet, încet, începem să le dăm lecții părinților”, a mai precizat acesta pentru reporterii ego.ro.

Întrebat cum reușeste să o țina deoparte pe fiica sa, de camerele foto sau video, Moga a precizat că: O luăm cu noi, dar, în principiu, la evenimentele unde știm că se fac poze cam evităm. Noi, până acum, nu am postat-o pe social media cu fața la vedere.

Ne-a întrebat: „Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”. Am zis: „Este mai bine. Când o să te hotărăști și o să știi sigur că vrei treaba aceasta, o să o facem.” Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere”.

sursă. ego.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax