Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum s-a aflat dintr-un poster, cine ar urma să fie noul antrenor al CFR Cluj. Dan Petrescu mai are de pregătit un meci

Publicat

S-a aflat cine ar urma a fi numit ca antrenor al fostei campioane a României, CFR 1907 Cluj, deși Dan Petrescu mai are de pregătit un meci.

Ediția 2022/2023 a SuperLigii României a fost una dezamăgitoare pentru CFR Cluj, formație care după câștigarea a 5 titluri de campioană consecutive încheie această stagiune abia pe locul 3.

Din ce în ce mai multe voci îl contestă pe Dan Petrescu, actualul antrenor al ardelenilor, văzându-l pe acesta ca fiind principalul vinovat pentru acest eșec.

„Cireașa de pe tort” a fost pusă luni, 29 mai, când în emisiunea Sport Report de la OrangeSport, moderatorul Silviu Tudor Samuilă a prezentat un poster despre care susține că ar fi fost primit de la cineva din cadrul clubului.

Respectivul poster este unul de prezentare al noului antrenor care ar urma să fie numit după ultimul meci pe care clujenii îl vor disputa pe data de 1 iunie, în compania celor de la FCU Craiova, pentru un loc în preliminariile UEFA Europa Conference League.

Așadar, noul antrenor al echipei din Gruia ar urma să fie italianul Cristiano Bergodi, antrenor al celor de la Sepsi OSK pe parcursul ultimelor două stagiuni, alături de care a câștigat de două ori consecutiv Cupa României.

În timpul emisiunii în cauză, după prezentarea imaginii, a fost stabilită o legătură telefonică cu președintele CFR-ului, Cristian Balaj.

Acesta a fost întrebat despre veridicitatea imaginii, lucru despre care acesta a replicat elegant:

„Sunt destui IT-iști în Cluj care îl simpatizează mai tare pe Bergodi decât pe Dan Petrescu”, dorind să sublinieze faptul că acest poster a apărut din exteriorul clubului.

foto: captură YouTube OrangeSport

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax