Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum s-a terminat ancheta în cazul unui bărbat care dădea petarde ca premii la ”Roata Norocului” de ”Zilele Orașului Sebeș”

Publicat

Anchetatorii din Sebeș au avut pe masă dosarul unui bărbat care la Zilele Orașului Sebeș din 2023, avea un joc de noroc, de tipul ”Roata Norocului”. Mai exact un joc ca cele din bâlciuri, pe care l-a adus și instalat în Parcul din Arini, de zilele orașului. 

La aproape un an de la comiterea faptei, în data de 26 iunie 2024, dosarul a primit o soluționare.

Însă o parte din premiile care se puteau câștiga erau petarde. Drept urmare într-o seară de petrecere, în data de 19 august 2023, polițiștii din Sebeș l-au prins în flagrant pe bărbat cum dădea petarde ca premii.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Mai pe scurt bărbatul nu era autorizat pentru a efectua operațiuni cu materiale pirotehnice și nici nu era pirotehnist.

Dosarul penal a fost sub coordonarea anchetatorilor din Sebeș. Bărbatul a fost citat la adresa indicată, într-un alt județ din țară, dar locuința în cauză era părăsită.

Acesta nu a putut fi audiat în cauză.

La aproape un an de la comiterea faptei anchetatorii au cerut ca dosarul să fie închis deoarece cercetarea ar fi costat prea mult față de fapta comisă de acesta.

Procurorii au cerut confirmarea renunțării la urmărirea penală, iar magistrații din Sebeș, au admis acest fapt.

Drept urmare dosarul a fost închis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate