Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum s-a terminat cazul unui bărbat din Blaj care a furat un pachet de cafea dintr-un magazin din oraș

Publicat

Un bărbat din Blaj care a sustras un pachet de cafea în valoare de 14 lei a fost cercetat de polițiști până de curând pentru furt.

Deși prejudiciul a fost recuperat la scurt timp de către reprezentații magazinului, aceștia nu au dorit să se împace cu hoțul. 

Drept urmare dosarul  continuat, iar în data de 20 iunie 2024 a primit o decizie din partea judecătorilor din Blaj.

Fapta s-a petrecut în data de 5 ianuarie 2024. Atunci bărbatul a intrat într-un magazin de pe strada Eorilor, ”iar de pe rafturile magazinului a sustras un pachet de cafea marca Cafeclub Regular Caps, în valoare totală de 14 lei si a trecut de casele de marcat fără a achita bunul respectiv”, se arată în motivarea instanței.

O martoră ” l-a observat pe suspect în timp ce introducea bunul sustras într-unul din buzunarele hainei astfel că aceasta l-a întrebat în momentul în care a ajuns la casele de marcat ce produs a sustras de pe rafturile magazinului, însă suspectul a negat comiterea faptei”, maieste scris în documentul citat.

A fost chemată poliția, iar oamenii legii l-au indentificat pe bărbat și au recuperat pachetul de cafea.

Societatea, care deține magazinul, conform adresei comunicate a precizat că nu se constituie parte civilă, având în vedere că prejudiciul a fost recuperat, însă nu dorește să se împace cu suspectul.

Dosarul a continuat, bărbatul și-a recunoscut vina și a regretat fapta. La șase luni distanța de la furt, magistrații din Blaj au considerat că o continuare a anchetei și implicit a unui proces ar fi prea costisitoare față de prejudiciul cauzat.

Drept urmare, dosarul pentru furt a fost închis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu stoian

    sâmbătă, 22.06.2024 at 18:52

    Sunt numeroase cazuri de delapidari sau mite de milioane de lei/euro ( fostul primar S.Oprescu si fosta senatoare PSD- apoi managerul spit.jud.din Baia Mare ) care au scapat, bine mersi, fara nici o condamnare !!!!! Care-i pretul acelui pachet de cafea ? Merita oare acesta, macar o o zi de inchisoare ?????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax