Connect with us
Publicitate

BLAJ

Cum s-a terminat cazul unui bătrân de 71 de ani care a furat patru jardiniere din Blaj. Unde le-au descoperit polițiștii

Publicat

Aventura penală a unui bărbat de 71 de ani a ajuns la final. Acesta a fost cercetat mai bine de un an, după ce a furat patru jardinere de flori, din Blaj. 

Jardinierele cu flori au fost descoperite în portbagajul mașinii pe care acesta o conducea, în urma unui control de rutină al polițiștilor. 

În data de 5 decembrie 2023, dosarul a primit o rezolvare din partea judecătorilor.

Fapta a fost comunicată și de reprezentanții IPJ Alba, la data comiterii.

După ce au polițișii au găsit jardinierele, reprezentanții IPJ Alba au emis un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI: Un bătrân de 71 de ani a fost tras pe dreapta de polițiștii din Blaj. Ce au descoperit oamenii legii când i-au cercetat mașina

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 septembrie 2022, polițiștii de ordine publică, din cadrul Poliției Municipiului Blaj au oprit, pentru control, un autoturism care era condus, pe strada Clujului din municipiu, de un bărbat de 71 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au identificat, în autoturismul bărbatului, 4 jardiniere cu flori, care s-au dovedit a fi sustrase, de către acesta, de pe un gard situat pe domeniul public, pe raza municipiului Blaj.

Jardinierele au fost restituite reprezentanților administrației publice locale.

Decizia magistraților

La mai bine de un an de la comiterea faptei magistrații din Blaj au luat o decizie. Aceștia au considerat că fapta este una minoră și că ar costa prea mult continuarea procesului.

Drept urmare, la propunerea procurorilor, au închis dosarul penal. Decizia judecătorilor a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax