Connect with us
Publicitate

BLAJ

Cum s-a terminat noaptea, pentru doi tineri din Alba care s-au urcat la volan după ce au consumat alcool. Ce s-a întâmplat

Publicat

politie noaptea

Doi tineri din Alba au fost protagoniștii unui accident rutier care s-a lăsat cu un dosar penal. Accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.15, pe strada Clujului din Blaj. 

Potrivit reprezentaților IPJ Alba,  un tânăr de 21 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, din comuna Cetatea de Baltă, care circula din sens opus.

În urma accidentului, o tânără, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare, fără să rămână internată în spital.

Când au fost testați cu aparatul etilotest, pe ecranul acestuia au apărut rezultate pentru ambii șoferi.

Mai exact, în urma testării conducătorilor auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul auto și 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătoarea auto.

Față de aceasta din urmă, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax