Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum s-a transformat din cerșetor în hoț, un bărbat în parcarea magazinului Kaufland din Sebeș. Ce pedeapsă a primit pentru un furt

Publicat

Un bărbat din Sebeș care obișnuia să cerșească în parcarea supermarket-ului Kaufland din Sebeș a fost condamnat pentru furt după ce a sustras potrofelul unei femei, în parcarea magazinului. 

Deși fapta s-a petrecut la jumătatea lunii ianuarie a anului 2022, o pedeapsă din partea magistraților Judecătoriei Sebeș a venit în data de 15 martie 2023, iar motivarea instanței a devenit recent publică. 

Motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

În linii mari, bărbatul se aflat în data de 15 ianuarie 2022, în parcarea magazinului și apela la mila cetățenilor.

La un moment dat, o femeie, mămică cu doi copii a coborât din mașină, a luat un cărucior și și-a pus portofelul în el. Apoi, a fost nevoită să meargă la mașină și a uitat portofelul în cărucior.

”În continuare, întrucât copiii plângeau, aceasta a luat scoica de pe cărucior și s-a deplasat în autoturism pentru a avea grijă de ei, moment în care portofelul a rămas nesupravegheat în cărucior. Cu această ocazie, inculpatul , a sustras portofelul din căruciorul de cumpărături în care se aflau suma de aproximativ 2000 lei, actul de identitate, permisul de conducere și cardurile de cumpărături ale acesteia, după care a părăsit parcarea magazinului Kaufland.

În momentul când persoana vătămată a coborât din autoturism a constatat faptul că portofelul în care avea suma de 1970 lei, actul de identitate, permisul de conducere și cardurile de cumpărături ale acesteia, a fost sustras de persoane necunoscute.

Fiind audiat în calitate de suspect a recunoscut săvârșirea faptei, precizând că în data de 15.01.2022, în timp ce se afla în parcarea supermarketului Kaufland din pentru a apela la mila oamenilor, în jurul orei 12:20, plimbându-se printre autoturisme, a observat lângă o mașină aflată staționată, un cărucior de cumpărături.

Ulterior, profitând de faptul că acesta nu era supravegheat și că în interiorul lui se afla un portofel, s-a deplasat lângă cărucior și a sustras portofelul.

La insistențele organelor de poliție, inculpatul a recunoscut faptul că deține la domiciliul său suma de 1400 lei, sumă care i-a rămas în urma furtului”, se arată în motivarea instanței.

Polițiștii au recuperat o parte din bani, iar portofelul cu actele a fost găsit de o altă persoană care s-a prezentat la poliție și le-a predat.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat pentru furt, la 6 luni de închisoare cu amânare.

Sentința nu a fost definitivă, fiind cu drept de apel, la instanța superioară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax