Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum s-au ales cu dosar penal doi bărbați din Vidra care au găsit pe stradă un portofel cu bani

Publicat

port

Doi bărbați din Vidra s-au ales cu dosar penal după ce au găsit un portmoneu și și-au însușit banii din el. Sunt cercetați pentru însușirea bunului găsit.

Potrivit IPJ Alba, la data de 01 februarie 2020, polițiștii din Câmpeni i-au identificat pe doi bărbați, de 37 și 52 de ani, din comuna Vidra, ca persoane bănuite de comiterea unei infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Se pare că, în dimineața zilei de 01 februarie 2020, în timp ce se aflau în incinta unui magazin din Câmpeni, ar fi găsit, pe jos, un portmoneu pe care-l pierduse o femeie și, în loc să-l predea autorităților, și-au însușit suma de 200 de lei care se afla în interiorul acestuia, după care l-au lăsat exact în locul în care l-au găsit.

Prejudiciul a fost recuperat și predat păgubitei, iar cei doi bărbați s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax