Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum să gestionezi conflictele din viața de zi cu zi: Atelier de psihologie practică la Biblioteca din Alba Iulia

Publicat

Marți, 25 octombrie 2022, de la ora 17.00, psihoterapeutul Cosmin Bara și bibliotecara Luiza Pop vă dau din nou întâlnire la Biblioterapia, atelier de psihologie practică organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Dezbaterea pe tema Gestionarea conflictelor, care va avea loc în Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, va putea fi urmărită live, pe pagina de Facebook a instituției.

„De-a lungul vieții, oricât ne-am strădui să evităm stările conflictuale în cadrul familiei, la serviciu, ori în oricare alt mediu ne-am afla, din varii motive tot ajungem la ele, fac parte din normalitatea existenței umane, până la urmă. Modul în care le gestionăm, însă, face diferența între a fi, sau a nu fi bine cu tine și cu cei din jur, influențând dramatic durata stării de disconfort.

Atunci când suntem în conflict cu cineva, idea este să găsim soluții, nu să găsim greșelile făcute de acea persoană, sau să o facem să se simtă prost, sau să demonstrăm cât de importanți suntem noi.

Pentru asta este important să ne exprimăm sentimentele astfel încât celălalt să ne înțeleagă”, transmit organizatorii.

Ca de obicei, urmăritorii atelierului de săptămâna viitoare vor avea parte și de exemple concrete de dezamorsare a conflictelor, pe care le vor putea pune, la nevoie, în aplicare în propriile lor povești de viață.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax