Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum să învingi teama de a vorbi în public: atelier practic cu psihoterapeutul Cosmin Bara, la biblioteca din Alba Iulia

Publicat

La biblioteca din Alba Iulia va avea loc, marți, 30 mai 2023, de la ora 17.00, un atelier de psihologie practică. Este un atelier unde se va dezbate teama de a vorbi în public și cum poate fi învinsă această problemă. 

Atelierul va fi condus de psihoterapeutul Cosmin Bara.

„Ați observat faptul că, înainte de a lua cuvântul în public, intervine anxietatea, pe care o putem resimți ca pe un disconfort fizic, precum „fluturi în stomac”, „nod în gât”, „abdomenul încordat”, însoțit de gânduri de genul: „vor râde de mine”, „nu sunt suficient” și „cine m-a pus să fac asta, pentru că voi ajunge de râsul internetului”?

Emoția nu este altceva decât o reflexie a minții în corp.

Cuvintele pe care tu le spui în dialogul tău, imaginea pe care o ai în minte determină ceea ce tu simți.

Vestea bună este că există metode practice de a ne dezvolta abilitatea de a alege felul în care ne simțim atunci când ne adresăm unei audiențe. Cum? Aflați marți, participând la atelierul de Biblioterapie, unde nicio emoție nu e de nestăpânit, ori de neînlocuit!”, transmit organizatorii, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu stoian

    sâmbătă, 27.05.2023 at 18:16

    Simplu de tot : Il IMITI pe Marcel Ciolacu !!!!! Nu si pe MUTU ( al doilea TURIST , Dupa N. Ceausescu , al Romaniei !!!!!!!! ) la inceputul ” Carierii ” ( Primul Mandat de Presedinte al Romaniei ) , cand abia – abia scotea din gura cateva fraze !!!!!!!!!! Nici , pe ” celebra ” Paviana cu Mantie ( CTP )Viorica Dancila , care chiar si cu tidula sub nas , tot scotea PERLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax