Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

”Cum să îți gestionezi fricile”: atelier de biblioterapie la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Publicat

Biblioteca Judeteana Alba

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează un nou atelier de psihologie practică, realizat depsihoterapeutul Cosmin Bara și bibliotecara Luiza Pop.

Atelierul de biblioterapie are loc marți, 28 iunie, de la ora 17.00 și este organizat alături de Consiliul Județean Alba.

Dezbaterea  ”Cum să îți gestionezi fricile” are loc în Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba și poate fi urmărită și live, pe pagina de Facebook a instituției.

„Încă de când suntem mici ni se transmite multă frică, iar pe măsură ce creștem absorbim violența din cărți, filme sau jocuri și știrile negative de la TV.

Căutăm în rețele sociale evenimente să ne întărească sentimentul de teamă față de lumea în care noi trăim.

Tot ceea ce avem de făcut pentru a evita teama este să ne simțim confortabil legat de lucrurile necunoscute, în loc să fim înspăimântați de ele.

Vom vorbi așadar despre ce se întâmplă în creierul nostru, de ce simțim frica și despre modalități concrete care ne vin în ajutor atunci când dorim să gestionăm temerile noastre, ce apar în viața de zi cu zi.

Pentru că dincolo de frică se află libertatea!”, transmite psihoterapeutul Cosmin Bara.

Proiectul cultural ”3.30 Biblioterapia” face parte din programul ”3 Animație Culturală” al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, prin intermediul atelierelor de psihologie practică fiind promovate și cărți specifice din colecțiile bibliotecii, se mai arată într-un comunicat transmis de reprezentanții Bibliotecii Județene Alba.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax