Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum să trimiți gratuit bani din străinătate: Aplicații pentru transfer de bani fără comisoane disponibile în România

Publicat

euro

Cei aproape cinci milioane de români, care sunt plecați în afara țării, trimit anual aproape cinci miliarde de euro. Cei mai mulţi dintre ei, peste 2 milioane,  se află în Italia şi în Spania și mai bine de 600.000 sunt în Germania, iar în Regatul Unit şi peste Ocean, în SUA, sunt în jur de 500.000 de români.

Toţi contribuie la economia ţării lăsate în urmă: aproape 5 miliarde de euro au trimis acasă, anul trecut, românii din străinătate.

Costurile transferului de bani dintr-o țară străină sunt destul de ridicate și pot avea un impact semnificativ asupra bugetului unei familii care, poate, trăiește doar din aceste venituri.

Două variante sigure de transfer fără comisioane sunt prezentate în media cu profil economic din România relatează România24.ro.

Prin TransferGo, transferul de bani se face la cursul mediu interbancar al pieței, iar banii ajung la destinatar în 2-3 zile lucrătoare.

Revolut este o altă metodă prin care se pot transfera bani chiar și în afara statelor UE cu costuri mult mai mici decât la modalitățile de transfer deja cunoscute.

Vezi cum se poate face transfer de bani internațional, în mod gratuit. Detalii și condiții de utilizare a aplicațiilor pe Romania24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax