Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum se împart BANII din bugetul local pe 2015, la SEBEŞ. 17 milioane lei pentru investiţii în străzi, reţea de apă şi alte lucrări. PROIECTE NOI

Publicat

primaria sebes 1 Consilierii locali din Sebeş se reunesc vineri, 13 februarie, pentru a aproba bugetul local pe anul 2015. Potrivit proiectului, veniturile sunt de 63.369.750 lei, din care 9.732.240 lei excedent al anului 2014 și ani precedenți. Valoarea totală a investiţiilor propuse pentru finanţare în 2015 este de 17,52 milioane lei.

La capitolul investiţii, cei mai mulţi bani sunt repartizaţi lucrărilor de modernizare străzi, în Sebeş şi Petreşti, dar şi lucrărilor de alimentare cu apă la Răhău, reabilitare reţea apă şi canalizare în unele zone din Sebeş, iluminat public. Sunt prevăzute şi achiziţii de studii de fezabilitate pentru proiectele de amenajare a Parcului Tineretului şi a lacului, a complexului sportiv şi de recreere. De asemenea, sunt incluse în buget lucrări la sediul primăriei şi dotări cu calculatoare, laptopuri, softuri şi licenţe.

La capitolul învăţământ sunt trecute sisteme de supraveghere video la trei unităţi şi lucrări la Colegiul Naţional „Lucian Blaga”.

Spitalul din Sebeş va fi dotat cu aparatură medicală, tot din banii alocaţi pentru investiţii.

Vezi lista completă a finanţărilor pe anul acesta din vistieria municipiului Sebeş şi obiectivele de investiţii, pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax