Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum se organizează reprezentanții romilor din Alba, pentru alegerile locale din 2024, la Teiuș

Publicat

Reprezentanți ai romilor s-au reunit la Teiuș, pentru a discuta aspecte legate de participarea la alegerile locale din 2024, la Teiuș.

Membri ai Partidului Phralipe al Romilor, alături de președintele din Alba al formațiunii, Călin Pădurean, au discutat despre strategiile și criteriile de selectare a unui candidat pentru funcția de primar al orașului Teiuș.

De asemenea, s-a discutat despre politicile și valorile partidului și despre modul în care acestea ar trebui să se reflecte în platforma electorală a candidatului.

Ședința pentru a alege cel mai bun candidat care să reprezinte Partidul Phralipe al Romilor s-a derulat în contextul în care orașul Teiuș nu a avut până acum un asemenea candidat, au precizat reprezentanții partidului.

De organizarea ședinței s-au ocupat Otto Balog (președinte), Dumitru Bârcia (vicepreședinte) și Titus Rezmiveș (secretar general).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu stoian

    duminică, 07.05.2023 at 17:54

    Nu era necesara o sedinta . Bulibasa trebuie sa fie pe locul doi . Locul intati , pe lista fiind Rezervat Regelui Cioaba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax