Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum se va calcula media elevilor pentru semestrul doi, în condițiile în care nu se dă teză. Explicațiile ministrului Educației

Publicat

examen

Elevii nu vor susține teze nici în acest semestru, acestea fiind suspendate prin ordin de ministru pentru întregul an școlar.

Susținerea tezelor a fost suspendată, având în vedere că sunt încă foarte mulți elevi care fac orele online sau în sistem hibrid.

„Pentru anul școlar 2020-2021 sunt suspendate tezele, lucrările scrise semestriale, conform OM 5977/2020. În consecință, la finalul semestrului al doilea, mediile pentru toate disciplinele se obțin prin rotunjirea mediei aritmetice a notelor la cel mai apropiat întreg”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Potrivit ministrului, având în vedere că la acest moment aproape un milion de elevi participă la toate activitățile didactice în sistem online și atâta timp cât sistemul de învățământ din România nu dispune de platforme de evaluare și examinare dedicate și securizate, „relevanța tezelor este mai mult decât discutabilă”.

Sursa: Mediafax

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax