Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum și-a recunoscut vina un bărbat care a incendiat un taxi în Alba Iulia. Ce pedeapsă a primit din partea judecătorilor

Publicat

Un bărbat care a incendiat intenționat un autoturism care aparținea unei companii de taxi din Alba Iulia a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia pentru distrugere. 

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, din Brașov se afla în Alba Iulia pentru câteva zile. Atunci în noaptea de 10 spre 11 februarie 2020, în jurul orei 04.00, acesta a incendiat portbagajul taxiului.

Mașina se afla parcată în fața fast-food-ului Bosfor de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, și în urma incendierii a ars în proporție de 40 la sută. 

Pe timpul urmării penale bărbatul și-a recunoscut vina. La sfârșitul anului trecut acesta a fost trimis în judecată pentru distrugere, iar pe data de 15 aprilie a fost condamnat. În urmă cu câteva zile, motivare Judecătoriei Alba Iulia a fost făcută publică.

Potrivit motivării instanței, bărbatul a declarat că ”în seara de 10/11.02.2020 a consumat alcool în cantități ridicate, motiv pentru care nu-și amintește ce s-a întâmplat, însă se recunoaște din imaginile video ca fiind cel care deschide portbagajul unui autoturism staționat și îl incendiază”.

CITEȘTE ȘI: FOTO Mașină de taxi, incendiată INTENȚIONAT pe un bulevard central din Alba Iulia. Poliția a deschis o anchetă pentru distrugere

Mai mult de atât,  un martor care a relatat că a observat momentul în care inculpatul a introdus în portbagajul autoturismului un recipient căruia i-a dat foc, a traversat strada câteva minute pentru a observa dacă arde, iar ulterior a fugit spre Casa de Cultură a Sindicatelor, dându-și seama că a fost observat.

Momentul incendierii a fost înregistrat de camerele video ale băncii situate pe strada respectivă.

Paguba în urma incendierii a fost de aproape 9000 de lei.

Magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat pe bărbat la pedeapsa de 2 ani de închisoare cu suspendare și la plata a 9000 de lei daune materiale către proprietarul mașinii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax