Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum te poți programa online pentru un consult la Policlinica Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Procedura și acte necesare

Publicat

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia transmit și explică pacienților modalitatea prin care aceștia se pot programa online, pentru un consult în  Policlinica unității medicale. 

De asemenea, aceștia mai precizează că pacienții care nu se prezintă la programari, să anunțe acest lucru pentru a elibera locul rezervat către alt pacient. 

Programările la consultații se pot face atât online, cât și telefonic, la numerele de la fișierele policlinicii: 0258826272 sau 0258835505 (de luni până vineri, între orele 07:00 și 15:00), dar și la numerele de telefon mobil: 0766066193 sau 0766066172 (de luni până vineri, între orele 13:00 și 15:00).

Programările online se realizează accesând portalul spitalului: https://portal.spitalalba.ro/Programari-Online.

Pentru eficientizarea activității în cadrul Policlinicii, reprezentanții spitalului îi contactează telefonic, înainte cu 24-48 de ore de ziua programării, pe pacienții planificați, pentru a se asigura că aceștia vor veni la consultații.

În cazul în care, din varii motive, pacienții anunță că nu se vor mai prezenta, renunțând la programare, locul va fi eliberat, fiind disponibil pentru alți pacienți. Un mare ajutor pentru SJU Alba Iulia ar fi dacă pacienții ar anunța telefonic că renunță la programare, la unul dintre numerele de telefon la care se face programarea (acestea fiind menționate în rândurile de mai sus).

Acest lucru ar fi util, în primul rând, pentru pacienții care au nevoie mai rapidă de o consultație medicală și, în al doilea rând, pentru cadrele medicale din cadrul policlinicii. Astfel, dacă va surveni o astfel de situație, facem apel la bunăvoința pacienților de a anunța că renunță la programare chiar din momentul în care știu acest lucru.

Chiar dacă programarea s-a realizat online, anularea programării se poate realiza telefonic, iar locul ocupat va fi eliberat de pe portal (https://portal.spitalalba.ro/Programari-Online).

Programarea online se realizează în doar câteva minute. Pacientul selectează perioada în care dorește, specialitatea medicală și medicul (dacă optează pentru unul). Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată de către dvs.

După ce alegeți ziua și ora, trebuie să completați câmpurile cu: nume, prenume, data nașterii, observații (dacă sunt), nr. de telefon și să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ulterior, vi se va remite o fișă de date și rugămintea de a vă prezenta la consultație cu următoarele documente:

• BILET DE TRIMITERE de la medicul de familie

• Buletin/Carte de identitate sau certificat de naștere

• Card de sănătate

• Documente medicale anterioare (Scrisori medicale, Bilete externare, Analize medicale, Copii certificate medicale).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu stoian

    joi, 13.10.2022 at 11:06

    DACA Trebuie ATATEA Acte, cum de ” reprezantii Spitalului de Urgenta ” o ” BOTEAZA ” * on line * ?????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax