Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum va fi VREMEA de Paști și de Florii. Temperaturi maxime și precipitații. Prognoza meteo lunară

Publicat

flori meteo primavara

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza pentru următoarele patru săptămâni. De Floriile ortodoxe, temperaturile maxime vor fi în jur de 20 grade Celsius, cu vreme frumoasă, iar de Paști va fi ușor mai răcoros, cu maxime de 17 grade Celsius, în județul Alba.

Vremea va fi mai caldă decât de obicei în această perioadă, în următoarele două săptămâni, cu temperaturi maxime de 20 de grade Celsius. Sunt posibile câteva ploi, în jurul datelor de 15, 26 și 29 aprilie. Începutul lunii mai se anunță cu valori peste 20 de grade Celsius.

La munte, în județul Alba, sunt posibile ploi în intervalul 17-18 aprilie, 28 aprilie și 1 mai. Temperaturile maxime vor fi în jur de 15-16 grade.

Săptămâna 6-12 aprilie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 13-19 aprilie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile extracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Săptămâna 20-26 aprilie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui excedent local în regiunile estice, dar și a unui ușor deficit în cele nordice.

Vremea de Florii – Săptămâna 27 aprilie-5 mai

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice, sudice și vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

sursă: meteoromania.ro, accuweather.com

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax