Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum va fi vremea în luna Marte. Prognoza meteo pe patru săptămâni, până în 25 martie 2024

primavara vremea prognoza meteo

Publicat

Cum va fi vremea în luna Marte. Prognoza meteo pe patru săptămâni, până în 25 martie 2024. Se anunță un sfârșit de februarie cu temperaturi de primăvară, mai degrabă potrivite pentru luna martie.

Prima lună din mult-așteptatul anotimp al Mărțișorului va aduce o vreme mai caldă decât cum ar trebui să fie.  Meteorologii de la ANM anunță că vor fi precipitații excedentare la finele lunii februarie, vizate fiind regiunile sud-vestice.

Vremea în județul Alba, în weekend 23 – 25 februarie 2024: Se anunță temperaturi care cresc de la o zi la alta, așa încât maximele vor atinge 17 grade Celsius, iar minimele nu coboară mai mult de 2-3 grade Celsius. Cu toate că va fi cald, vremea va fi mohorâtă, cu un cer înnorat. Sunt prognozate și câteva perioade cu precipitații, dar acestea nu vor fi însemnate cantitativ.

Prognoza meteo pe patru săptămâni, în intervalul 26 februarie – 25 martie 2024

Cum va fi vremea în luna lui Mărțișor. Săptămâna 26 februarie  – 4 martie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nord-estice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, dar și deficitar în cele nordice, centrale și estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Cum va fi vremea în luna lui Mărțișor. Săptămâna 4 – 11 martie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice, vestice și centrale.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul Carpaților Orientali și în Munții Banatului.

Cum va fi vremea în luna lui Mărțișor. Săptămâna 11 – 18 martie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acestă perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Cum va fi vremea în luna lui Mărțișor. Săptămâna 18 – 25 martie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile vestice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax