Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere. Ploi și temperaturi scăzute în duminica PAȘTELUI, la Alba

Publicat

vremea_de_paste_meteo_67455500 VREMEA de PAȘTE. Meteorologii ne sfătuiesc să ne îmbrăcăm bine pentru noaptea de Înviere deoarece temperaturile vor fi destul de scăzute pentru această perioadă. Minimele în Duminica Paștilor vor fi de 1 grad Celsius în majoritatea orașelor din județul Alba, iar maximele diurne nu vor trece de 12 grade Celsius. 

Deși se spune că vremea de Paște va fi la fel ca cea din duminica Floriilor, se pare că anul acesta lucrurile vor sta puțin diferit. În duminica zilei de 16 aprilie temperaturile vor fi ceva mai scăzute.

De exemplu la Alba Iulia se anunță ploi și vom avea maxime de 11 grade și minime de 1 grad Celsius. Nici la Aiud, Blaj sau Ocna Mureș  nu va fi vreme mai frumoasă, se anunță și aici perioade de ploaie și minime de 1 grad în timp ce la Cugir și Sebeș sunt prognozate posibile averse sau furtună.

În zona de munte temperaturile vor fi și mai scăzute. La Oașa se anunță minime de -3 grade și maxime de 6, iar la Arieșeni vor fi minime de -2 grade.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax