Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum vor cicula persoane de peste 65 de ani, după 15 mai. Ce spune Raed Arafat despre vârstnici

Publicat

După data de 15 mai, persoanele de  peste 65 de ani nu vor mai fi nevoite să iasă din casă doar într-un interval anume, cum se întâmplă momentan de la instaurarea situației de urgență. 

Totuși secretatul de stat, Raed Arafat, a declarat că persoanele vârstnice trebuie protejate de către familie, deoarece acestea sunt cele mai vulnerabile în cazul unei infecții cu COVID-19. 

“Din ce ştiu, din ce s-a discutat, nu vor mai avea de respectat un program. Şi aici va fi o relaxare, dar, în acelaşi timp, avertismentul foarte serios pe care îl dau este acela că nu înseamnă că au devenit mai puţin vulnerabili la această boală”, a spus Raed Arafat la România TV

. Doctorul a adăugat că “familiile trebuie să aibă mare grijă de protecţia faţă de persoanele respective, iar acestea trebuie să înţeleagă că există asupra lor un risc mai mare decât asupra restului populaţiei” şi a dat un exemplu. “Adică, nu te protejezi, nu mască, nu igienă, vin copiii des, se joacă, o pupă pe bunica… este foarte probabil că bunica să ajungă să fie cu COVID-19 în scurt timp. Nu încercăm să speriem populaţia. Noi zicem clar care este situaţia reală”, a mai spus şeful DSU, citat de libertatea.ro.

sursă: libertatea.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Raul

    luni, 11.05.2020 at 11:38

    Firea omeneasca are nevoie de dragoste si compasiune,credinta si educatie!restul ramane la interpretarea fiecaruia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax