Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum vor putea bloca vecinii activitatea firmelor de apartament. Se pregătește modificarea legislației

Publicat

imobiliare

Se pregătește lege mai aspră pentru activitatea firmelor de apartament. Un proiect adoptat tacit de senatori prevede că vecinii nemulțumiți își pot retrage oricând acordul dat pentru locația firmelor respective.

Desigur, aceasta în anumite condiții. Proiectul arată că vecinii deranjați constant de activitatea din apartamentul respective își pot retrage acordul dat, iar pentru oricare schimbare a obiectului principal de activitate, vor fi necesare de avize și acorduri noi. Cu alte cuvinte, vecinii nemulțumiți de disconfortul creat de activitățile economice din bloc vor putea să-și retragă acordul dat pentru activitățile respective, blocând astfel funcționarea firmelor.

Proiectul de act normativ prevede modificări pentru Legea asociațiilor de proprietari, potrivit avocatnet.ro.

Potrivit legislației în vigoare, este necesar acordul scris prealabil al proprietarilor direct afectați cu care se învecinează, pe plan orizontal și vertical, apartamentul în care se desfășoară activitatea economică.

sursă: avocatnet.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax