Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum vrea o tânără antreprenoare din Alba să promoveze țara: Invitație la masă în cele mai spectaculoase locuri din România

Publicat

“Bloom the World”, așa se numeste proiectul pornit la Alba Iulia, prin care Alexa Vîlcan – designer florist, alături de alți tineri pasionați de frumos, vor să “reînflorească” România.

Totul a început în luna ianuarie a acestui an, atunci când, din cauza pandemiei, și în sectorul evenimentelor activitatea s-a redus. Oamenii nu se mai întâlneau ca altădată iar Alexa a simțit nevoia să facă ceva pentru a-i readuce împreună, măcar prin intermediul imaginilor.

Masa este elementul cheie al proiectului

Din cele mai vechi timpuri masa a fost locul în care oamenii s-au adunat, s-au bucurat, au râs, au sărbătorit și au mâncat. Un obiect, o stare. Iar România are peisaje fascinante.

Prin intermediul meselor cu flori îmi doresc ca aceste peisaje unice să ajungă în inimile tuturor. Natura, România, culorile din jur, totul mă inspiră”, spune Alexa Vîlcan.

Astfel că, în fiecare lună, alege câte un loc din România în care amplasează o masa festivă, decorată cu flori, exact ca la un eveniment de cea mai înaltă clasă. Imortalizează imaginile cu ajutorul unui fotograf și un cameraman, pentru ca apoi, să fie văzute de o lume întreagă și să răspândească bucurie.

Totul este voluntar iar la inițiativa ei s-au alăturat si alți artiști din diverse domenii de la actori, scriitori, cântăreți, până la mici producători sau meșteri populari.

Sunt foarte mulți oameni la fel de pasionați care mă susțin în acest proiect și care fac voluntariat. Însă avem foarte multe de câștigat. Pur și simplu faptul că petrecem timp în natură și putem să îi bucurăm și pe cei din jur cu această experiență, e un câștig. Cu siguranță câștigul nu e unul financiar, însă sufletește e unul foarte important”, mai spune Alexa.

Primul decor de poveste realizat a fost la Cascada de la Vidra, spectaculoasa cădere de apă de la o înălțime de peste 18 m.


Au urmat și alte peisaje spectaculoase atât din județul Alba, cât și din alte zone ale țării cum ar fi Lacul Oașa, Lacul Tarnița, Pădurea Limba, Mamut, Râpa Roșie, Muntele Mic, Munții Bucegi sau Muntele Mare.

Zonele alese nu sunt cele mai usor accesibile, de fiecare dată se depune efort pentru cadrul perfect. Prin apă, prin zăpadă, prin noroi, transportată pe brațe sau cu ajutorului unui elicopter, masa ajunge mereu în cea mai potrivită destinație.

O noua invitație la masă, într-un alt cadru natural din România va fi pe data de 1 noiembrie.

În plus, de anul viitor planurile sunt și mai ambitioase.

Au început cu România, însă tinerii din Alba vor să cucerească cu proiectul lor și alte colțuri ale lumii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax