Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cumnatul lui Mircea Geoană, dat în urmărire de Poliția Română. Este condamnat la 6 ani de închisoare

Publicat

Condamnat la șase ani închisoare pentru corupție, Mircea Ionuţ Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, a fost dat în urmărire de Poliţia Română, după ce nu a fost găsit la domiciliu pentru a fi dus în penitenciar.

Potrivit site-ului Poliţiei Române, la rubrica ”persoane urmărite”, Mircea Ionuţ Costea, în vârstă de 63 de ani, are domiciliul în Sectorul 1 al Capitalei, iar pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei de 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în forma complicităţii.

El este fratele soţiei lui Mircea Geoană, ocupând la un moment dat funcţia de director al Eximbank.

Tot vineri, potrivit unor surse judiciare, fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu, condamnat în acelaşi dosar la 7 ani şi 4 luni închisoare, s-a predat la Secţia 6 de Poliţie şi urma să fie dus la penitenciar.

Acuzaţiile în dosarul în care au fost condamnaţi cei doi se referă la atribuirea unui contract de reabilitare a tronsonului de cale ferată Bucureşti – Constanţa către un consorţiu de firme austriece Swietelsky – Wiebe – Takenaka. În schimbul atribuirii contractului, oficialii români implicaţi în acest caz au cerut mită 20 milioane de euro.

sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 26.05.2023 at 21:12

    Aşa-i când te împing de la spate neamurile şi eşti bazat, că nu are cine ce să-ţi facă. Mai era un frate de preşedinte care tot aşa a procedat. Ce să facă Geoană dacă a avut un cumnat prost şi nu şi-a dat seama.

  2. Nesabuinta

    sâmbătă, 27.05.2023 at 07:01

    O mai fi existând vreun individ curat în politică ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate