Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cumpără un orar școlar cu Crucea Roșie și poți câștiga un iPhone, o tabletă, un laptop sau numeroase alte premii

Publicat

Elevii școlilor și liceelor din Alba au posibilitatea să câștige premii substanțiale, constând într-un laptop, o tabletă, un iPhone, aparate foto sau tricouri și șepci, participând la tombola organizată de Crucea Roșie Filiala Alba. Tot ce trebuie să facă este să achiziționeze cel puțin un orar școlar, publicat de Crucea Roșie.

Pe lângă furnizarea de informații cu caracter educativ legate de concursul pentru sănătate și prim ajutor ”Sanitarii Pricepuți”, de acordarea primului ajutor și activități desfășurate de Crucea Roșie în sprijinul oamenilor în nevoie, orarul școlar are și un scop umanitar.

Prin urmare, fiecare elev are posibilitatea de a deveni un susținător al campaniilor umanitare ale Crucii Roșii, prin cumpărarea unui orar școlar la prețul de 3 lei/buc.

Extragerea va avea loc în data de 17 decembrie, la sediul Crucii Roșii Filiala Alba, în prezenţa presei și a unei comisii, iar lista cu câștigătorii va fi publicată în mass-media locală și pe site-ul www.crralba.ro.

„Avem convingerea că elevii vor primi cu entuziasm campania noastră și vor fi alături de Crucea Roșie, recunoscând statutul nostru de organizație dedicată ajutorării semenilor” au transmis reprezentanții Crucii Roșii.

Tombola se va desfășura în perioada 26 septembrie-17 decembrie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gabii

    luni, 17.12.2012 at 17:11

    nu merge siteul!! de ce???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax