Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cumul de infracțiuni în sarcina unui tânăr din Blaj. A băut, a condus fără carnet o mașină neînmatriculată și a provocat un accident

Publicat

Un tânăr de 27 de ani din Blaj este cercetat de oamenii legii pentru cumul de infracțiuni la regimul rutier. Acesta a fost autorul unui accident produs în 14 noiembrie în localitatea Crăciunelu de Jos, iar cercetările efectuate ulterior au arătat că acesta s-a urcat la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără carnet și având o concentrație puternică la alcool în sânge. Mai mult, a fugit de la locul evenimentului rutier.

Miercuri, poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos au fost solicitaţi pentru soluţionarea unui eveniment rutier, fără victime omeneşti, produs pe strada 6 Martie din localitate, în urma căruia a fost avariat gardul unui imobil şi conducta de gaz din dreptul acestuia. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a fugit de la faţa locului.

Din cauza avariilor produse la conducta de gaz a fost necesară intervenţia echipelor de la Eon Gaz pentru remedierea defecţiunilor.

La scurt timp de la producerea evenimentului rutier, poliţiştii au reuşit identificarea persoanei care a condus autoturismul, Sorin H. (27 de ani), din Blaj, care nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi care era sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestui cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că autoturismul condus de tânăr era neînmatriculat.

Faţă de Sorin H., a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui auto de către o persoana fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui auto neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax