Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cupa „Dance to Sunrise” la Alba Iulia: DSP Alba sprijină evenimentul și invită tinerii să scape de obezitate, descoperind plăcerea dansului

Publicat

YouTube video

Sute de dansatori din întreaga țară se vor afla, în perioada 16-22 septembrie, la Alba Iulia, pentru a participa la unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din țară: Cupa „Dance to Sunrise”. Concursul la care și-au anunțat participarea dansatori profesioniști din numeroase orașe se află la cea de-a doua ediție, iar în acest an va coincide cu „Săptămâna Națională a Mobilității”, un proiect ce vizează încurajarea tinerilor spre mișcare şi reducerea sedentarismului.

Direcția de Sănătate Publică Alba și-a anunțat deja sprijinul în organizarea acestui eveniment de amploare, unic în județul Alba, iar scopul este acela de a sublinia importanţa mișcării pentru sănătate, respectiv a practicării unui sport, pentru reducerea cazurilor de obezitate. În acest sens, vor fi organizate vizite la unitățile școlare din județ și numeroase acțiuni destinate în principal tinerilor.

Cupa „Dance to Sunrise” a debutat în 2011, când la Alba Iulia s-au reunit peste 600 de dansatori profesioniști din România. Competiția se va desfășura și de această dată în sala de sport a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” și va fi organizată pe trei secțiuni. Participanții vor fi răsplătii cu diplome, medalii și cupe. Dat fiind faptul că evenimentul este unul costisitor, organizatorii se bazează în continuare pe sprijinul sponsorilor, dar și al autorităților locale și județene, care și-au anunțat implicarea.

Aflați ce înseamnă Cupa „Dance to Sunrise” de la Vlad Vasile, preşedinte şi antrenor al Clubului “Dance to Sunrise”, totodată singurul arbitru din judeţ recunoscut de federaţia de profil:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Circotasul

    miercuri, 22.08.2012 at 21:13

    Astia doi formeaza un cuplu? 🙂

  2. cronica cronica

    vineri, 24.08.2012 at 09:24

    VAD CA VA E RUSINE , DACA STERGETI ALTE COMENTARII ASA O SA
    SI PRIMITI IN SCHIMB

    AVETI CARACTER DE 2 LEI SI O SA AVANSATI IN VIATA DE UNUL

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 24.08.2012 at 09:31

      a fost sters pentru ca ai folosit cuvinte jignitoare. este usor sa te ascunzi in spatele unui nume fals si sa injuri.

  3. Pingback: Distracţie la cote maxime în Alba Iulia. Vezi evenimentele organizate în week-end | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax