Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cupa Florea Grup la tenis de câmp, ediția a VIII-a, la Alba Iulia, din 29 septembrie. Categorii de concurs și înscrieri (P)

Publicat

Toți iubitorii tenisului de câmp sunt invitați la un eveniment sportiv cu tradiție în Alba Iulia: Cupa Florea Grup la tenis de câmp, ediția a VIII-a.

Evenimentul este organizat de Florea Grup și Tenis Pro Lincă și va avea loc în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2022, pe terenurileTenis Pro Lincă (Aleea Sf Capistrano, nr 1, Alba Iulia).

Înscrierile la competiție se pot face până miercuri, 28 septembrie.

Categoriile de concurs sunt Open Partener, +35 ani și + 60 și categoria Family, care la ediția din anul 2021 s-a dovedit a fi cea mai populară. Din acest motiv, secțiunea s-a împărțit în două subcategorii: Family Kids și Family Teenager.

La Family Kids se pot înscrie echipe formate din părinte și copil cu vârsta de până la 12 ani, iar la categoria Family Teenager vârsta copilului participant este de peste 12 ani.

„Dorința noastră este de a încuraja cât mai mult practicarea sportului. Mai ales în această perioadă, mișcarea este esențială pentru sănătatea fizică și psihică a fiecăruia dintre noi. Este responsabilitatea noastră să implicăm și copiii în activitatea sportivă, ei având ca principal model în viață membrii familiei apropiate. De aceea organizăm an de an această cupă, iar acum încurajăm și pe cei mici să se alăture părinților în practicarea sportului alb”, spune Marcel Florea, director general Florea Grup și participant la competiția de tenis.

Partidele se vor disputa în grupe de patru echipe (după caz, trei sau cinci), după sistemul „fiecare cu fiecare”, două seturi. La 1-1, tiebreak 10 puncte. Pentru Open Partener, regulamentul este 2 din 3 seturi, cu set decisiv. Primele două echipe se vor califica în grupele semifinale, după care se va juca semifinala 1, semifinala 2, finala.

Pentru înscrieri sau mai multe informații, participanții au la dispoziție următoarele numere de telefon: 0763 615 072; 0762 642 176.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax