Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cupa Florea Grup la tenis de câmp, ediția a X-a. Trei zile de competiție intensă și spectacol sportiv la Alba Iulia

Publicat

Florea Grup și Tenis Pro Lincă organizează, în perioada 27-29 septembrie 2024, cea de-a zecea ediție a Cupei Florea Grup la tenis de câmp, un eveniment sportiv de tradiție, care reunește pasionații de tenis din întreaga țară.

Competiția se va desfășura pe terenurile Tenis Pro Linca din Alba Iulia, aducând în fața publicului peste 60 de participanți din toate categoriile de vârstă și niveluri de performanță.

Evenimentul promite trei zile de competiție intensă și spectacol sportiv, oferind iubitorilor tenisului oportunitatea de a asista la meciuri captivante și de a susține jucători pasionați.

Cu ocazia ediției aniversare, organizatorii au pregătit o serie de surprize și activități pentru participanți și spectatori deopotrivă, marcând astfel un deceniu de excelență în promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos.

Competiția, care a debutat în urmă cu zece ani, a crescut constant, atrăgând un număr tot mai mare de participanți și spectatori în fiecare an.

Cupa Florea Grup își propune să sprijine și să promoveze tenisul de câmp la nivel local și național, oferind o platformă pentru jucătorii amatori și profesioniști de a-și demonstra abilitățile și de a concura într-un mediu prietenos și profesionist.

Turneul se va desfășura pe mai multe categorii de vârstă și nivel de joc, de la juniori la seniori, iar cei mai buni jucători vor fi recompensați cu premii atractive.

Pe lângă trofeele speciale ale ediției aniversare, participanții se vor bucura și de premii în produse și vouchere oferite de sponsorii competiției.

Toate meciurile vor fi jucate la dublu, concursul fiind împărțit în cinci categorii:

  • Open Partener;
  • + 35 ani;
  • + 60 ani;
  • family kids: părinte + copil (<12 ani);
  • family teenager: părinte + copil (+12 ani)

Cele două categorii unde părintele este invitat să joace cu copilul său sunt inedite pentru orașul nostru, fiind între cele mai disputate categorii.

Florea Grup mulțumește partenerilor și sponsorilor care au făcut posibilă organizarea acestei ediții speciale a Cupei Florea Grup, contribuind astfel la dezvoltarea tenisului și a sportului în România.

Dintre sponsorii principali ai competiției amintim BCR, Hotel Transilvania, Petra Pavaje, Hotel Astoria și Florea Taxi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate