Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cupa Prieteniei la școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Meciuri de fotbal și volei. Ce clase au câștigat competiția

Publicat

Mai mulți elevi ai școlii gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia au participat la Cupa Prieteniei. 

Potrivit reprezentanților școlii, activitatea a fost propusă în cadrul proiectului anti-violență, pentru a cultiva spiritul de fair-play, crearea stării de bine în școală și dezvoltarea abilitățiilor de muncă în echipă.

În cadrul ”Cupei Prieteniei”, elevii s-au putut în scrie la competiția de fotbal sau la competiția de volei.

În cadrul competiției de fotbal s-a jucat pe 3 nivele, iar pentru fiecare nivel  a fost desemnată câte o echipă câștigătoare  după cum urmează:

Ce clase au participat

Clasa a V -a – S-au înscris 4 echipe și s-au jucat 3 meciuri. Primii care s-au întâlnit pe teren au fost clasa VA și VC, iar învingătoare a ieșit clasa a V-a C. Cel de-al dolilea meci s-a disputat între clasele VD și VE, iar câștigători au fost cei din VD.

Finala la nivelul claselor a V-a s-a disputat între VA și VD, iar marii câștigători au fost clasa a V-a A .

Clasa a VI-a – S-au înscris 3 echipe, iar câștigători au fost cei care au acumulat cele mai multe puncte. În primul  meci s-au întâlnit VID și VIC  și au ieșit victorioși cei din VID. Al doilea meci a fost jucat între VIC și VIB, iar victorioși au fost cei din VIB.

Ultimul meci a fost disputat între VID și VIB, victorioși ieșind cei din VID, ei câștigând astfel titlul de campioni pentru categoria lor.

Meciuri la clasa a VII-a

Ultima categorie a fost a celor de clasa a VII-a unde s-au înscris 4 echipe. Primul meci a fost a celor din clasa a VII-a A împotriva clasei a VII-a B. Au ieșit victorioși cei din VIIB. Cea de a doua partidă a fost a celor din VIID și VIIC, partidă din care au ieșit victorioși elevii clasei VIID.

Mica finală s-a jucat între VIIC  și VIIA unde au câștigat cei din VII A, iar marea finală a fost disputată între VIID și VIIB, finală care s-a încheiat 0-0 iar la penalti au învins cei din VII D.

La volei s-au înscris 3 echipe VB, VIB și VIIA . Primul meci a fost disputat între VB și VIB unde au câștigat fetele din VIB, al doilea meci s-a disputat între VIIA și VB, câștigătoare fiind cele din VIIA. Marea finală a fost purtată între VIIA și VIB. După un meci strâns, câștigătoare au fost fetele din VI B.

Fiecare meci a durat 20 de minute ( reprize de câte 10 minute) iar la final câștigătorii au primit medalii, insigne, diplome și premii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax