Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CUPA ROMÂNIEI: Europa Alba Iulia – FC Zalău, marţi, la ora 17.30

Publicat

După o vară plină de transferuri spectaculoase, Europa Alba Iulia începe să joace meciurile oficiale. Marți de la ora 17.30, trupa pregătită de Mihai Manea va întâlni pe propriul teren FC Zalău, într-un meci ce face parte Cupa României.

Fără trei jucători de bază – Horațiu Marian, Marius Cristea și Gabi Andreica -, Mihai Manea speră că echipa pe care o pregătește să se califice la capătul celor 90 de minute. ”Jucăm meciul, încercăm din toate puterile să trecem mai departe, suntem conștienți că e un adversar mult mai bun, dar ne jucăm șansa. Ar fi o performanță, dar eu cred că performanța cea mai mare e câștigarea Cupei pe județul Alba, pentru că suntem o echipă nou-înființată ”, a declarat antrenorul Europei, Mihai Manea.

Europa Alba Iulia a reușit să-i transfere în această vară pe Hârciagă (FC Cisnădie), Bălaș (Unirea Alba Iulia)  Ov. Moldovan (Mureșul Oarda) și Vezan (Unirea Alba Iulia, juniori).

Partida va fi arbitrată la centru de Teodora Albon, ajutată la cele două margini de Iulian Szekely și Doru Lucaciu, toți din Cluj-Napoca.

Echipa probabilă: Vl. Răducanu – Vozar, Rada, Oară, Circov – Bratu, Hârciagă, Miclea, Bălaș –  Apetri, Popa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax