Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CUPA ROMÂNIEI (FOTO): Europa Alba Iulia s-a distrat cu FC Zalău (5-0). Oaspeții au venit la meci cu juniorii

Publicat

FC Zalău  nu a pus probleme formației antrenate de Mihai Manea. Europa Alba Iulia a învins cu 5-0 FC Zalău, după ce la pauză era 3-0, grație golurilor marcate de Marian din penalty, Circov și Cristea, iar în repriza a doua au mai marcat Cristea și Marian din penalty.

Europa Alba Iulia a trecut în turul trei al Cupei României la fotbal și așteaptă să întâlnească un nou adversar. Antrenorul Mihai Manea pare hotărât să nu se oprească aic și să întâlnească o echipă de nivel superior. Gazdele de la Europa s-au întrecut în ratări spectaculoase și goluri pe măsură.

Din păcate, cei 200 de spectatori au fost dezamăgiți de replica primită de Europa Alba Iulia din partea grupării din Zalău. ”Mă bucur că am reușit să ne calificăm, a fost un meci bun, pe alocuri sunt mulțumit de joc”, a declarat Mihai Manea, antrenor Europa Alba Iulia.

Mihai Manea a trimis în teren următorul ”11”: Cotoară –  Oară, Marian, Andreica,  Circov -Bratu, Hârciagă, Miclea, Cristea, Apetri – Popa. Au mai intrat: Rada, Bălaș, Haiduc. Pe bancă: Răducanu, Vozar, Gherman, Moldovan.

FOTO: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax