Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cupa României Patrula Airsoft, în weekend la Alba Iulia. Cetatea Alba Carolina se transformă într-un câmp de luptă

Publicat

În weekend, în zilele de sâmbătă și duminică, în Cetatea Alba Carolina se va desfășura Cupa României Patrula Airsoft. Startul competiției va fi dat sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 09.00.

În acest weekend (sâmbătă, 09 septembrie și duminică, 10 septembrie), are loc în Cetatea Alba Carolina un eveniment mai puțin convențional. Este vorba despre Cupa Patrula Airsoft, eveniment organizat de Federația Română de Airsoft și Agenția Națională pentru Sport, în parteneriat cu Primăria Alba Iulia.

Zeci de pasionați de airsoft se vor întrece în cadrul concursului „Cupa Patrula Airsoft”, care face parte din calendarul național al Federației Române de Airsoft.

Citește și: 9-10 septembrie: Cupa Patrula Airsoft, la Alba Iulia. Cetatea Alba Carolina se va transforma într-un imens câmp de luptă

Competiția va aduce împreună echipe de airsoft care se vor confrunta într-un format de tipul „force on force”, un test captivant al abilităților tactice și strategice ale acestora.

Potrivit organizatorilor, competiția promite să ofere atât jucătorilor cât și publicului o experiență inedită, cu misiuni ce se vor desfășura într-un mediu de luptă complex, experimentând situații de atac sau de apărare, beneficiind de un „teatru de luptă” plin de semnificație istorică.

Competiția este un test practic al abilităților strategice pentru echipele de airsoft. Totodată prin îndeplinirea misiunilor primite, sportivii vor dovedi abilitățile de comunicare și colaborare.

Cupa României Patrula Airsoft. Detalii despre eveniment

  • Data: 9-10 Septembrie 2023
  • Locație: Cetatea Alba Carolina, Alba Iulia
  • Program: Competiția va debuta în data de 09.09.2023 ora 09:00 și se va încheia în data de 10.09.2023 în jurul orei 16:00.
  • Format: Echipele vor lupta într-o serie de misiuni, de atac sau apărare, punând la bătaie abilitățile lor într-o combinație de tactică și precizie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax