Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Cuplu din Constanța, cercetat de polițiștii din Alba pentru înșelăciune și falsificare de monedă. Prejudiciul cauzat depășește 20.500 lei

Publicat

Un bărbat și o femeie din Constanța sunt cercetați de polițiștii din Alba pentru înșelăciune, falsificare de monedă și fals material în înscrisuri oficiale, după ce s-a descoperit că au achiziționat mărfuri, de la mai multe societăți comerciale, folosindu-se  de instrumente de plată false. Prejudiciul produs prin activitățile infracționale se ridică la suma de aproximativ 20.500 lei.

În urma unei sesizări de înșelăciune primită prin apel de urgență 112, miercuri, 3 octombrie, polițiștii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și Municipiului Sebeș au identificat şi oprit în trafic, în Lancrăm, autoturismul condus de Iosif N. (39 de ani), din Pitești. În maşină se mai aflau și Liliana L. (42 de ani) și Florică G. (38 de ani), ambii din Constanța.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au găsit în autoturism: bunuri de la o societate comercială din Alba Iulia, mai multe instrumente de plată falsificate, ştampile ale unor societăţi comerciale, documente de identitate false, precum şi aparatură electronică, posibil folosită la falsificarea de înscrisuri şi documente.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că Liliana L. și Florică G., prin folosirea de calităţi mincinoase şi identităţi false, ştampile şi instrumente de plată false, au indus în eroare şase societăţi comerciale din Alba, Hunedoara, Cluj şi Braşov, de la care au achiziţionat mărfuri pentru plata cărora au emis instrumente de plată falsificate, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 20.500 lei.

Cercetările continuă sub aspectul săvarşirii infracţiunilor de înşelăciune, falsificarea de monedă sau alte valori, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale a autorilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax