Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cuplurile din Alba Iulia care au împlinit 50 de ani de căsătorie sărbătorite de Primăria Alba Iulia. 50.000 de lei pentru „Nunta de aur”

Publicat

Cuplurile care împlinesc sau au împlinit anul acesta 50 de ani de căsătorie vor fi sărbătorite de administraţia locală. 50.000 de lei este suma pe care Primăria Alba Iulia este dispusă să o investească, din bugetul local, pentru organizarea evenimentului Nunta de aur, care va avea loc în luna mai.

Administraţia locală nu vrea să îi excludă sau să îi marginalizeze pe cei care au trecut de ceva timp de prima tinereţe, astfel că, încă din anul 2007, cuplurile care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie sunt celebrate. Anul acesta, suma alocată pentru organizarea nunţii de aur este de 50.000 de lei. Fiecare cuplu va fi premiat cu suma de 300 de lei, lucru care s-a întâmplat în fiacare an începând cu 2008.

Până în acest moment, s-au înscris 14 de cupluri care vor primi diplome şi o anumită sumă de bani. Evenimentul este deja unui tradițional pentru Alba Iulia și va avea loc în luna mai cu ocazia „Zilei Internaţionale a Familiei”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax