Connect with us
Publicitate

ABRUD

Cupru Min Abrud organizează licitație deschisă pentru construirea unui sistem de evacuare a apei din iazul de la Valea Șesei

Publicat

Societatea CUPRU MIN S.A. cu sediul in Abrud , str. Piața Petru Dobra nr.1, jud. Alba, tel. 0258-780083, fax 0258-780296, email office@cuprumin.ro, procurement@cuprumin.ro organizeaza licitație deschisă pentru:

Construire sistem nr. 5 de evacuare a apei din iazul de decantare Valea Șesei. Data limită de depunere a plicului: 23.03.2023, ora 11:00 la sediul societății-serviciul administrativ.

Plicurile primite după data/ora stabilită nu vor fi luate în considerare, fiind returnate nedeschise.

Data limită de primire a solicitărilor de clarificări: 08.03.2023. Data limita de transmitere a raspunsurilor la clarificari: 5 zile lucrătoare de la primirea solicitării.

Ofertele vor fi depuse în limba română, cu valabilitate de 90 zile de la deschidere.

Deschiderea plicurilor va avea loc pe data de 23.03.2023 ora 12.00 la sediul societatii. Criteriul de atribuire este oferta cu prețul cel mai mic.

Documentația de atribuire se poate obține gratuit de la serviciul achiziții, în baza unei solicitări scrise care va cuprinde toate datele de identificare fiscală și de contact ale operatorului economic interesat.

Documentația de atribuire se poate ridica personal, prin curier împuternicit sau poate fi transmisă prin e-mail.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax