Connect with us
Publicitate

ABRUD

Cupru Min Abrud organizează licitație pentru achiziția de substanțe chimice. Unde se depun ofertele

Publicat

Societatea Cupru Min S.A. Abrud organizează licitație deschisă pentru achiziția de Reactivi Colectori și Dowfroth.

Potrivit anunțului, produsele vor fi livrate la depozitul Uzina de Preparare din comuna Lupșa. Compania nu precizează ce cantități are nevoie.

Termenii „Reactivi Colectori” și „Dowfroth” se referă la substanțe chimice utilizate în procesul de flotație în industria minieră, în special în extracție.

Data limită de depunere a plicului este 11 martie 2024, ora 12:00, la sediul societății, serviciul administrativ.

Plicurile primite după ora/data stabilită nu vor fi luate în considerare și vor fi returnate nedeschise, mai anunță Cupru Min.

Data limită de primire a solicitărilor de clarificări privind conținutul documentației de atribuire este 29 februarie 2024.

Data limită de transmitere a răspunsurilor la clarificări este de 3 zile lucrătoare de la primirea solicitării.

”Ofertele vor fi depuse în limba română, cu valabilitate de 90 de zile de la deschidere. Deschiderea plicurilor va avea loc pe data de 11 martie 2024, ora 13:00, la sediul societății.

Criteriul de atribuire este oferta cu prețul cel mai mic. Documentația de atribuire se poate obține gratuit de la serviciul achiziții, în baza unei solicitări scrise care va cuprinde toate datele de identificare fiscală și de contact ale operatorului economic interesat.

Documentația de atribuire se poate ridica personal, prin curier imputernicit sau poate fi transmisă prin email” mai transmite compania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax