Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cură de slăbire cu ceapă roșie și miere de albine, benefică persoanelor cu varice și afecțiuni endocrine. REȚETA

Publicat

Ceapa, alimentul nelipisit din casa omului, poate aduce o mulțime de benificii asupra corpului, deoarece conține mai multe vitamine, săruri și minerale. 

Leguma, combinată cu mierea de albine produce o băutură diuretică foarte eficientă în regimul de slăbire, dar și cu multe beneficii în special asupra circulației periferice, fiind indicată în special la persoanele cu varice. Mai mult de atât are o acțiune tonifiantă asupra sistemului nervos și endocrin.

Ingediente: 500 grame de ceapă roșie de Făgăraș, 100 grame miere.

Cum se prepară: Se curăță ceapa roșie apoi se stoarce fie cu ajutorul storcătorului sau a unui robot de bucătărie.

CITEȘTE ȘI: Limonada cu ghimbir ”medicamentul” revigorant pentru zilele caniculare din timpul verii. O rețetă ușoară care face minuni

Sucul care a fost obținut se pune într-o sticlă, după se adaugă mierea, iar apoi se agită foarte bine până la omogenizare.

Se bea câte 150 ml pe zi, câte 50 ml la fiecare masă principală.

O cură durează 3-4 luni, cu o pauză de o lună. Efectele asupra glandelor endocrine și a sistemului circulatoriu se pot observa rapid, dupa 4-5 zile.

Efectul miraculos pe care îl are ceapa asupra corpului și ce conține: zahar, vitaminele A,B,C, săruri minerale, – sodiu, potasiu, fier, sulf, iod, siliciu, acid acetic și fosforic, ulei volatil, disulfură de alil și de propil, glucochinină, oxidaze și diastaze.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax