Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Curăţenie după 1 Decembrie, la Alba Iulia. Angajaţii „Salprest” au adunat 4 tone de deşeuri

Publicat

La Alba Iulia, de 1 Decembrie, la manifestările organizate la Alba Iulia au participat aproximativ 10.000 de oameni, albaiulieni şi vizitatori din alte judeţe. Potrivit autorităţilor, participanţii la evenimente s-au dovedit mai civilizaţi decât în anii precendenţi, fapt ce a permis ca sărbătoarea să nu fie umbrită de multe incidente. Cu toate acestea, în urma lor, angajaţii de la „Salprest” au avut de adunat o cantitate totală de 4 tone de deşeuri.

Din aceasta, 3 tone au fost colectate din cele 25 de eurocontainere de 1,1 mc puse la dispoziţie de „Salprest” pentru aruncarea deşeurilor, iar o tonă de resturi a fost adunată de pe spaţiul verde din Parcul Unirii, zona Pasaj şi Bulevardul Transilvaniei. Activitatea angajaţilor „Salprest”, care au început să cureţe oraşul de la ora 4.00, vineri dimineaţa, nu era finalizată, la orele amiezii. Se aştepta ridicarea corturilor din Parcul Unirii, pentru a aduna toate deşeurile din aria menţionată.

În imagini puteţi observa deşeurile lăsate în urmă, în noaptea de joi spre vineri, de românii care au sărbătorit Ziua Naţională, la Alba Iulia, pe Bulevardul Transilvaniei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. havaiulia

    vineri, 02.12.2011 at 15:39

    In zona in care ati facut voi pozele, dupa cum stie toata lumea, erau comerciantii, dupa cum toti albaiulienii au vazut, iar in ceea ce priveste „deseurile lasate de romanii care au chefuit”, mai bine spuneati de containerele sau cosurile de gunoi lipsa dar si de faptul ca la orice festival sau petrecere, de oriunde din lume e aproximativ la fel! … 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax