Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Curăţenie generală la Aiud. Gunoaie adunate de voluntari şi campanie cu tombolă de colectare deşeuri electronice

Publicat

Municipiul Aiud este implicat, sâmbătă, în acţiunile organizate în cadrul a două proiecte naţionale de mediu, care au ca scop mobilizarea cetăţenilor, în sensul unui management corespunzător al deşeurilor.

Au fost identificate nouă puncte ţintă principale, situate în zona Valea Lupului, a Pădurii Sloboda şi pe malul Mureşului, în zona Ciumbrud-Sîncrai. Toţi cei care vor să participe la acţiunea de curăţenie organizată de Primăria Aiud, în parteneriat cu Grupul „Greendays”, Penitenciarul Aiud, Trans Local 2006 şi şcolile de pe raza municipiului, sunt invitaţi să se înscrie ca voluntari în cadrul proiectului “Let’s do it Romania”, sâmbătă dimineaţa, între orele 08.00-09.00, la sediul Primăriei. Odată înscrişi, vor fi împărţiţi pe zonele ţintă, iar deşeurile colectate vor fi preluate de către operatorul de salubritate.

Colectare deşeuri electronice cu tombolă

Tot sâmbătă, aiudenii sunt invitaţi să participe la o nouă ediţie a campaniei de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice (DEE), organizată de această dată de Primăria municipiului Aiud şi Asociaţia Română pentru Reciclare. În acest scop, colectarea DEE se va face la punctele special amenajate în acest sens, între orele 10.00-14.00. Cei care participă la campania DEE vor fi înscrişi la tombola în urma căreia pot fi câştigate cuptoare cu microunde, fierăstraie verticale, maşini de găurit şi maşini de tuns iarba. În scopul colectării DEE, vor fi amenajate cinci puncte speciale: lângă Cetatea Medievală, în cartierul Microraion (fostul cinematograf), la Grupul Şcolar Agricol „Alexandru Borza” Ciumbrud, în localitatea Sîncrai, lângă monument, şi în Aiudul de Sus, în centrul localităţii, lângă staţia de autobuz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax