Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Curs de calificare în meseria de „îngrijitor bătrâni la domiciliu” organizat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia. Înscrieri, până în 20 august

Publicat

Ingrijire-batrani Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia organizează un curs de calificare în meseria de „îngrijitor bătrâni la domiciliu”, unul dintre posturile pentru care există locuri de muncă disponibile în cadrul reţelei sociale a asociaţiei.  Cursul durează 3 luni, este acreditat şi are ca scop calificarea personalului care doreşte să lucreze în cadrul serviciilor sociale ale asociaţiei sau ale altor organizaţii care desfăşoară activităţi similare în judeţ.

În prezent, Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia susţine împreună cu partenerii săi instituţionali 7 servicii socio – medicale de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice în judeţul Alba. Serviciile de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice sunt un răspuns la nevoile identificate în rândul persoanelor de vârsta a III –a care se confruntă cu probleme materiale şi financiare, agravate de lipsa sprijinului aparţinătorilor şi de incapacitatea acestor vârstnici de a-şi satisface nevoile primare, social – administrative şi igienico – sanitare. În ultimii ani Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia s-a preocupat continuu pentru a îmbunătăţi serviciile sociale oferite şi pentru a avea cel mai bun personal calificat, iar cursurile de calificare sunt extrem de importante în acest proces.

Persoanele interesate de cursul de calificare profesională „îngrijitor bătrâni la domiciliu” se pot înscrie la sediul Asociaţiei „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia, str. B-P. Haşdeu, nr. 15 A până în data de 20 august 2016. Documentele necesare înscrierii : copie buletin, copie certificat de naştere, copie certificat de căsătorie (dacă este cazul), copie după ultima diplomă de studii, adeverinţă medicală. Mai multe detalii pot fi obţinute la numărul de telefon: 0748498760.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax