Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cursă suplimentară de transport pentru elevi pe traseul Cugir – Săliștea şi modificare de orar. Propuneri în şedinţa CJ Alba

Publicat

cj Primăria comunei Săliștea a solicitat actualizarea programului de transport județean, pentru traseul Cugir – Săliștea. Sunt propuse o cursă pentru elevi și modificarea a două ore de plecare din graficul de circulație aferent traseului. Cursa pentru elevi, cu plecarea din Săliștea la ora 7.15, este necesară deoarece majoritatea încep şcoala de la ora 8.00 dimineața. Celelalte modificări sunt în acord cu cerințele de transport ale locuitorilor comunei Săliștea.

În ședința de joi a Consiliului Județean Alba, pe ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre privind actualizarea Programului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate pentru perioada 2008-2013, în Judeţul Alba, prelungit prin Hotărârile Consiliului Judeţean Alba nr. 230 din 23 decembrie 2013 şi nr. 105 din 29 mai 2014.

În ceea ce privește operatorul de transport rutier Livio Dario SRL, care prestează serviciul de transport public județean de persoane prin curse regulate pe traseul Cugir – Săliștea, acesta a fost de acord cu privire la actualizarea propusă de către Primăria comunei Săliștea și a solicitat modificarea orelor de sosire din graficul de circulație, în sensul reducerii timpilor de deplasare deoarece, prin darea în folosință a Autostrăzii A1, tronsonul Deva-Cunța, traficul rutier pe DN7 s-a decongestionat, iar vitezele de deplasare a mijloacelor de transport au crescut. În prezent, durata unei curse pe sens de deplasare este de 35 de minute.

Actualizarea este în concordanță cu nevoile de transport ale cetățenilor din comuna Săliștea și va asigura îmbunătățirea calității transportului pe traseul Cugir – Săliștea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax