Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cursuri de baschet pentru copii, la Clubul Sportiv Universitatea Alba Iulia. Condiții de înscriere

Publicat

Clubul Sportiv Universitatea din Alba Iulia reîncepe înscrierile la cursurile de baschet. Micul proiect de reactivare a secției de baschet la nivel de juniori continuă la un an de la demararea antrenamentelor cu copii și se caută noi tineri interesați de practicarea acestui sport.

Astfel, copiii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani sunt invitați să se înscrie la cursurile de baschet organizare de CSU Alba Iulia și care se desfășoară în Sala de Sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Cursurile vor avea loc în zilele de marți și joi a fiecărei săptămâni și vor avea o durată de o oră și jumătate per curs, în intervalul orar 18:30-20:00.

În cadrul antrenamentelor se lucrează de la elementele inițiale în baschet, la exerciții complexe pentru învățarea și perfecționarea practicării acestui sport, au anunțat organizatorii.

Principalul obiectiv al acestor cursuri este atragerea copiilor spre practicarea acestui sport și încercarea de a-i direcționa spre sportul de performanță.

În perspectivă, clubul universitar își propune ca în viitorul apropiat copiii participanți la cursuri, doritori să facă pasul spre performanță, să fie înscriși în campionatele de baschet naționale de juniori, specifice vârstei lor, organizate de Federația Română de Baschet.

De menționat că o parte din tinerii care au început deja de anul precedent cursurile organizate de CSU Alba Iulia, au participat deja la un turneu de baschet 3×3, organizat în această vară la Cluj-Napoca, au transmis reprezentanții clubului.

Părinții doritori să-și înscrie copiii, băieți și fete, pot apela numărul de telefon 0743207475.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax