Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cursuri de formare profesională pentru locuitorii comunei Scărişoara

Publicat

Clubul Ecologic Transilvania a demarat, începând din 27 iunie, cursurile de formare profesională pentru dobândirea de competenţe în utilizarea computerului pentru 28 de locuitori ai comunei Scărişoara, ocupate în agricultura de subzistenţă.

Aceste cursuri fac parte din proiectul „Oportunităţi de ocupare în contextul dezvoltării durabile a Munţilor Apuseni”, cofinanţat din Fondul Social European şi sunt implementate de Cubul Ecologic Transilvania în parteneriat cu Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj Napoca. Cursurile vor fi organizate în perioada următoare şi în alte localităţi din zona montană a judeţelor Alba, Bihor şi Cluj. Participanţii vor dobândi cunoştinţe în meseriile de bucătar, ospătar, barman şi operare PC, iar proiectul mai cuprinde şi o campanie de promovare a culturii antreprenoriale în mediul rural, consiliere şi asistenţă pentru antreprenori şi suport acordat autorităţilor locale pentru elaborarea strategiilor integrate pentru diversificarea economiei locale.

Absolvenţii acestor cursuri se adaugă altor 108 de persoane care au definitivat specializările menţionate, din localităţile Livezile, Sălciua, Vadu Moţilor şi Albac.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax