Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cursuri de infirmier, organizate de Crucea Roșie Alba. Sunt acreditate național și internațional

Publicat

Crucea Roșie Română Filiala Alba reia în această lună cursurile de calificare „infirmieră/infirmier”. Primul curs se va desfășura la Alba Iulia, iar în următoarea perioadă va fi programat un curs similar și la Abrud.

Programul de formare „infirmier/ infirmieră” este autorizat și recunoscut la nivel național și internațional.

Reprezentanții Crucii Roșii spun că absolvenții pot profesa atât în clinicile și spitalele din România, cât și în cele din străinătate.

Cursurile au o durată de 6 luni (720 de ore de teorie și practică) și sunt organizate de Crucea Roșie Română Filiala Alba, cu formatori specializați.

În cursul anului 2023, Crucea Roșie Română Filiala Alba a pregătit până acum zeci de persoane pentru a deveni infirmier sau infirmieră în unitățile medicale, cursuri care au avut loc la Alba Iulia și Abrud.

„Sistemul de sănătate din România are nevoie mereu de oameni bine pregătiți.

Potrivit Ministerului Sănătății există un deficit foarte mare, în întreaga țară, de medici, dar și de asistente și infirmiere, astfel încât cursurile noastre vin să formeze o parte din personalul de care este nevoie.

Ne bucurăm că absolvenții noștri din ultimii ani au ajuns angajați de nădejde în spitale, în unitățile medicale și de îngrijire publice sau private, din țară și din străinătate”, a spus Adrian Dușa, directorul Crucii Roșii Române Filiala Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax