Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Cursuri de inițiere în limba română pentru elevi și persoane provenite din Ucraina, organizate de IȘJ Alba. Cum se fac înscrierile

Publicat

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Alba organizează cursuri de inițiere în limba română pentru elevii și adulții care provin din Ucraina. 

Potrivit unui comunicat al IȘJ Alba, înscrierea la cursul de inițiere în limba română pentru elevii care provin din zona conflictului armat din Ucraina se face fără perceperea unei taxe de înscriere.

Astfel, părinții sau aparținătorii legali ai elevilor vor trebui să depună dosarul de înscriere la curs la secretariatul unității de învățământ în care este repartizat ca audient elevul.

Dosarul de înscriere va cuprinde următoarele documente:

  • cerere de înscriere
  • copie act de identitate elev/persoană adultă
  • pentru minori, copie act de identitate al părintelui/aparținătorului legal

Cursul se va desfășura în perioada 3 noiembrie 2022 – 16 iunie 2023, în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 18:00 – 20:00, în cadrul Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, aflat pe strada Călărași, nr. 2. Cursul va fi susținut de către prof. Limba și literatura română – Ilenuca Pop Cioara.

Pentru asigurarea vizibilității procesului de înscriere, conducerile unităților de învățămât vor afișa, la loc vizibil și pe site-ul unității următoarele informații:

  • programul înscrierii
  • orarul și durata cursurilor
  • locul de desfășurare al cursurilor

După depunerea dosarelor de înscriere, unitățile de învățământ vor informa în scris IȘJ Alba cu privire la numărul persoanelor înscrise, prin transmiterea unui tabel centralizator.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax